Opiniile turistilor

Imprimare

Opiniile turistilor despre serviciile Sunrise Turism - Centrul de Pelerinaje

Viorica T, Galati
Pelerinaj in Grecia septembrie 2012
Draga D-na Gabriela,
Acest pelerinaj  a mers la suflet  atat mie cat si sotului meu,nu mai vorbesc de cumnata mea ca nu mai are alt subiect cand ne intalnim  decat pelerinajul.Multumesc inca odata pentru tot.


Iuliana B, Bucuresti
Pelerinaj in Grecia aprilie 2013
Buna ziua, doamna Gabi!
Va multumesc pentru minunatul pelerinaj pe care ni l-ati oferit. Va spun ca am ramas cu amintiri si trairi de neuitat.Cu siguranta vom tine legatura, deoarece dorim sa mai mergem in pelerinaje sau excursii organizate de dvs. De asemenea, va vom recomanda si altor persoane.
 

Miruna G, Pitesti
Pelerinaj in Grecia aprilie 2013

Buna dimineata!
Din păcate activităţile zilnice m-au împiedicat să-ţi spun cât de mult mi-a plăcut vacanţa organizată de tine, însă retrăiesc de fiecare dată momentele petrecute în locurile acelea încărcate de istorie şi credinţă.Trebuie să recunosc faptul că, aştept postările ce se vor potrivi cu perioada în care o să fiu în concediu şi voi fi bucuroasă să parcurg alte sute de km alături de tine!Multă sănătate şi putere de muncă!

Violeta I
Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul 2013
Draga doamna Gabriela Bacanu,
Va multumim pentru frumosul sejur de care am avut parte.
Sper din tot sufletul sa mai merg cu dv.


Iulia M, Bucuresti
Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul 2013
A fost extraordinar! Multumesc mult!

Andreea, Bucuresti
Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul 2013
Le urez tuturor sa isi aminteasca mereu cu drag de acest pelerinaj minunat si sa ii ajute Dumnezeu in toate !

Catalin S, Craiova
Pelerinaj la Prislop 24.08.2013
Va multumesc dumneavoastra,parintelui,soferului,tuturor celor din grup.Au fost doua zile de neuitat. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Elena A, Bucuresti
Pelerinaj la Prislop 24.08.2013
MULTUMESC GABRIELA .A fost absolut minunat perelinajul la Prislop
Sa-ti dea DUMNEZEU multa sanatate si cu aceiasi dragoste sa inconjori tot timpul oamenii pe care-i conduci in asa locuri minunate. CU DRAG.

Anca G, Bolintin Vale
Pelerinaj in Grecia septembrie 2013
MULTUMIM MULT DOAMNEI GABRIELA BACANU SI SUNRISE TURISM PENTRU PELERINAJUL MINUNAT PE CARE NI L-A OFERIT. TOATA RECUNOSTINTA,RESPECTUL SI PRIETENIA NOASTRA. GRUP PELERINI BOLINTIN VALE.

Raluca G, Rm Valcea
Pelerinaj la Prislop 05.10.2013
a fost superb...o vreme minunata (desi toata saptamana a fost ingrozitoare vremea), un grup...super, un preot minunat si un ghid la fel.. bravo voua

 Iulia N, Bucuresti
Pelerinaj la Prislop 05.10.2013
A fost o surpriza frumoasa grupul nostru, pentru mine si cred ca imi va fi dor de voi toti. Multumim, Gabriela si - cel putin in ce ma priveste - sunt convinsa ca vor urma calatorii pe care sa le facem impreuna (si Grecia, la un moment dat... :))

Geanina S, Bucuresti
Pelerinaj la Prislop 05.10.2013
Buna ziua, va multumim Ptr corectitudine! Am fost cu dvs la Manastirea Prislop si a fost o experiența unica!multumim!!

Tincuta C, Italia
Pelerinaj la Prislop 26.10.2013
Foarte frumos,un adevărat colţ de rai!!(mi-a ajutat Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului şi am ajuns la mormîntul părintelui)!Felicitări pentru organizare Gabi!!

Oana B
Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Nectarie 04.11.2013
Va multumim pentru pelerinajul minunat pe care l-ati organizat!
Totul a fost foarte bine, doamna Mona a fost in ghid foarte bun si o persoana minunata!
Multumim soferilor autocarului nr. 3 ca ne-au dus in siguranta!
Parintele Codrin ne-a impresionat prin dragostea si daruirea sa. Slujbele oficiate de dumnealui ne-au uns la suflet.
A fost un pelerinaj din care ne-am intors cu inima plina de bucurie!
Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru toate cate faceti si sa va dea puterea ca mereu sa organizati excursii in locuri extraodinare!
Ne-ar placea sa mai calatorim cu agentia dumneavostra!

Daniela T, Bucuresti
Pelerinaj la Prislop 23.11.2014
Tocmai m-am intors din pelerinaj! minunata organizare. multumesc!

 

Elena-Meda M., Bucuresti
Pelerinaj la Prislop 07.12.2013

Bucurie mare !
O exprimare cat se poate de potrivita pentru pelerinajul din 07.12.2013 de la Manastirea Prislop .Parintele Alexandru a fost sufletul grupului , D-na Gabi Bacanu o profesionista alaturi de Cristian care a reusit sa ne aduca in siguranta acasa.A fost o experienta care merita retraita.Am inceput cu Manastirea Govora, apoi a urmat Manastirea Bistrita,minunata Manastire Horezu ,apoi usor prin defileul Jiului spre Manastirea Lainici.Am innoptat in Hunedoara iar duminica eram la Sfanta Manastire Prislop la altitudinea de 580 m., intr-o superba poienita.Am simtit parca prezenta Parintelui Arsenie Boca.Este un loc magic unde iti gasesti linistea.Sunrise Turism, felicitari!

Diana D, Constanta
Pelerinaj in Grecia 27.02.2014
Merci pentru tot draga Gabi, nu credeam ca poate fi asa frumos, este prima data cand merg intr-un pelerinaj si probabil voi mai merge. Mi-ar placea in aceeasi formula, chiar si cu acelasi parinte daca se mai aseaza asa lucrurile, poate si cu alti prieteni de-ai mei alte dati.
Nu am cuvinte sa-ti spun cat am fost de surprinsa de oamenii pe care i-am cunoscut si de excursie in ge
neral.

Pr. L, Valcea
Pelerinaj in Grecia 29.04.2014
Astazi cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-am intors in tara, din pelerinajul facut in Grecia, despre care nu putem vorbi decat la superlativ. Multumesc mentorului meu Pr.Dan R., echipei Sunrise Turism si soferilor Dan Tomescu&Costas Predescu, care ne-au adus cu bine acasa.

Jeny S, Slatina
Pelerinaj in Grecia 29.04.2014
VA DORESC MULTA SANATATE SI MULTUMIM PT DRAGOSTEA ARATATA SI PT TOT CE ATI FACUT PT NOI .DOAMNE AJUTA SA NE VEDEM CU BINE

Monica-Carmen, Iasi

Pelerinaj in Grecia 29.04.2014

Multumesc mult sa va dea Dumnezeu multa sanatate.Sunteti o dulce.Sa stiti ca de mult nu am mai fost intr-un pelerinaj asa de bine organizat.O sa revenim si pt.alte pelerinaje prin agentia dumneavoastra..

Pelerinaj in Grecia 29.04.2014
Buna ziua, doamna Gabriela!
Ne cerem mii de scuze ca nu am apucat inca sa va multumim pentru minunatul pelerinaj din aprilie - mai ! A fost extraordinar de frumos, ne-am simtit excelent si inca mai avem in suflet starea de bine capatata in atatea locuri sfinte. A fost o organizare de exceptie si, cu siguranta, vom mai merge cu dvs.in pelerinaje.
Multumim si soferilor pentru profesionalismul lor! Ca sa nu mai vorbim de Anca... a fost de nota 10 plus!
Va dorim multa sanatate si drumuri cat mai bune! Asteptam cu drag sa ne revedem!
Va imbratisam cu drag,
Iuliana si Costi Badea + familia

 

Margareta B, Ligia V
Pelerinaj la Prislop 07.06.2014
Doamna Gabriela,

 

Asa cum am promis, va trimit pozele promise. Dar nu inainte de a va multumi pentru frumosul pelerinaj facut sub indrumarea dumneavoastra. Sunteti o draguta si cred, o profesionista. Am mai fost atat eu cat si sora mea in pelerinaje dar de fiecare data am ramas cu o nemultumire. De data aceasta nu am avut nici un repros. Stiti sa fiti impartiala, sa va comportati cu toata lumea la fel, toleranta, cu grija pentru pelerini, draguta...

 Preot I.L,Valcea
Pelrinaj la Prislop 05.07.2014
Multumim Centrului de Pelerinaje - Sunrise Turism si in special doamnei Gabriela Bacanu, pentru ca ne-a oferit ocazia de a merge in aceste locuri minunate, unde am cunoscut oameni deosebiti, facandu-ne alti 50 de prieteni, pentru care ne rugam ca Dumnezeu sa le asculte rugile si sa le implineasca!